Revista care te menține sănătos

Știri

Vitamina B17 din miezul samburelui de caisa, remediu impotriva cancerului?

13 iunie 2013
Share

Stiati ca miezul samburelui de caisa este sursa de vitamina B17, substanta naturala care ar putea lupta impotriva cancerului si ale carei beneficii se pare ca au fost ascunse de companiile farmaceutice?

Vitamina B17, aceasta substanta aparte, este numita si laetril sau amigdalina. Din pacate insa, industria farmaceutica a tinut sa nu dezvaluie proprietatile benefice ale vitaminei B17 in lupta cu cancerul si nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii mondiale in domeniul oncologic.

Ganditi-va doar cate locuri de munca s-ar pierde daca banii alocati cercetarilor in domeniu nu ar mai fi la fel de multi, ca urmare a vestii ca exista un remediu mult mai ieftin si foarte eficient in ceea ce priveste tratamentul cancerului.

Vitamina B17, nutrimentul care previne cancerul 

In anul 1952, un biochimist pe numele sau Ernst Krebb Jr. din San Francisco, Statele Unite, a afirmat ca aceasta boala, cancerul, ar fi o reactie metabolica a unei diete sarace si ca un nutriment care lipsea din dieta omului modern ar reprezenta cheia impotriva cancerului. Este vorba de vitamina B17, substanta ce se extrage din miezul samburilor de caise, dupa care este purificata.

Amigdalina seamana foarte mult cu structura complexului de vitamine B. Astfel, dr. Krebb a numit-o B17, pentru ca, la acea vreme, 16 tipuri de B-uri erau deja izolate. Dr. Krebb si-a injectat apoi aceasta substanta pentru a se asigura ca nu are efecte toxice. A facut apoi teste pe animale care au aratat ca ar fi eficienta impotriva cancerului. Si cum industria farmaceutica nu s-ar putea imbogati de pe urma unei substante naturale puse la dispozitia oricui doreste, iata ca foarte putina lume stie despre acest leac, desi, de-a lungul timpului, foarte multe persoane au marturisit ca s-au vindecat de cancer consumand miezul samburelui de caise.

De ce este benefica vitamina B17 in lupta cu cancerul?

Amigdalina contine patru substante, doua sunt glucoze, una este benzaldehida si cealalta este chiar cianura. Aceste ultime doua substante sunt toxice, insa sub forma moleculelor pure. Foarte multe alimente care contin cianura pot fi consumate fara niciun fel de problema daca cianura ramane legata si blocata de o alta molecula.

Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca celulele canceroase nu sunt normale si ca amigdalina impreuna cu enzimele protectoare din celulele sanatoase pot distruge celulele canceroase fara a dauna celor sanatoase. In cartea sa, numita „World Without Cancer”, jurnalistul Edward Griffin a facut o serie de cercetari la rugamintea doctorului John Richardson in care povesteste despre proprietatile samburilor care contin vitamina B17 si despre faptul ca a descoperit ca Institutul de Cancer Sloane-Kettering, Statele Unite, facuse nevazuta documentatia cercetatorilor cu privire la eficienta substantei.

 

Ruxandra Raica

Sursa: www.naturalnews.com

#tags   \   ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.