Revista care te mentine sanatos

Stiri

Vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana “Poduri Europene”, editia a X-a

1 aprilie 2014
Share

Luni, 7 aprilie 2014, cu incepere de la ora 18:00, fundatia Fildas Art, in calitate de organizator, farmaciile Catena, prin programul Catena pentru Arta, in calitate de sponsor, si Asociatia femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania va invita la vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana “Poduri Europene”, editia a X-a, care se va desfasura in incinta galeriei SENSO (parter si etaj), din Bdul Unirii, nr. 15, sector 4.

Invitatie - fataExpozitia Poduri Europene reuneste lucrari de pictura, grafica si sculptura realizate de importante creatoare de arta din tara si din strainatate in cadrul ultimelor doua editii ale Atelierului International de Creatie Feminina Contemporana “Poduri Europene” de la Eforie Sud. Galeria Senso are ca scop promovarea artei contemporane, printr-o activitate dinamica si o selectie riguroasa.

Discursul de deschidere va fi sustinut de doamna Doina Pauleanu, directorul Muzeului de Arta Constanta.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 7-25 aprilie 2014 si este deschisa de luni pana vineri intre orele 11.00-18.00.

Imagini de la expozitiile anterioare puteti vedea aici!

Oana Anghel

Nota pentru articolul «Vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana “Poduri Europene”, editia a X-a»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate