Revista care te mentine sanatos

Stiri

Utilizarea laptopului poate afecta calitatea spermei

luni, 12 noiembrie 2012
Share

Stim foarte bine ca in ziua de astazi nu mai putem trai fara tehnologie, ca nu ne putem lipsi de ajutorul ei, insa uneori tehnologia ne poate face rau fara sa ne dam seama. Publicatia The Mirror a relatat un caz real, acela a doi soti din Clanfield, Hampshire, care au incercat in repetate randuri sa aiba un copil, insa fara niciun rezultat.

Dupa nenumarate vizite la medic si analize, specialistii au descoperit ca barbatului i-a fost afectata calitatea spermei si asta din cauza caldurii emanate de laptop, pe care barbatul avea obiceiul de a-l tine pe picioare. La 3 luni dupa ce barbatul a inceput sa tina laptopul pe masa, sotia acestuia a ramas insarcinata. Asadar, desi poate fi de necrezut, trebuie sa aveti foarte mare grija atunci cand utilizati tot felul de aparate si device-uri, mai ales in cazul persoanelor care folosesc laptopul foarte multe ore pe zi si il tin in locuri inadecvate.

Ruxandra Raica

Sursa: www.mirror.co.uk

Nota pentru articolul «Utilizarea laptopului poate afecta calitatea spermei»:3.50/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , ,
tonica
2017-05-10T17:42:29+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate