Revista care te mentine sanatos

Noutati

TranzActiv plus Vitamina C: efect laxativ

7 martie 2013
Share

TranzActiv plus Vitamina C este un laxativ pe baza de extract de senna si de vitamina C (care intareste peretii capilarelor intestinale). Favorizeaza functionarea fiziologica si normalizeaza tranzitul intestinal in toate tipurile de constipatie.

Actioneaza la nivelul colonului, direct asupra mucoasei intestinale prin derivatii antrachinonici eliberati sub influenta florei intestinale, din glicozidele precursoare continute in produsul vegetal.

TranzActiv plus Vitamina C se recomanda ca supliment alimentar in vederea cresterii confortului digestiv si mentinerii unui tranzit optim. Are avantajul ca administrarea sa nu este insotita de dureri abdominale. Durata administrarii se recomanda a fi de maximum 7 zile, pentru a evita fenomenele de obisnuinta sau dependenta. Nu se ia timp de aproximativ 2 ore de la administrarea altui medicament, interferand cu absorbtia acestuia.

Dozele pentru copii, precum si folosirea in timpul sarcinii vor fi indicate de medic. Doza recomandata este de 1 comprimat/zi, de preferat seara, inainte de culcare.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena  acum si in pachet promo 1+1 cadou.

Nota pentru articolul «TranzActiv plus Vitamina C: efect laxativ»:3.25/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate