Revista care te mentine sanatos

Stiri

Taratele de orez ar putea preveni cancerul de colon

10 decembrie 2012
Share

Cercetatorii au efectuat un studiu pentru a testa eficacitatea taratelor de orez in ceea ce priveste prevenirea reaparitiei cancerului de colon. Taratele de orez contin componente bioactive care lupta impotriva cancerului, prezinta capacitatea de a inhiba proliferarea celulelor, si programeaza moartea celulelor maligne.

Se pare ca aceste componente bioactive ale taratelor de orez nu actioneaza numai in interiorul celulelor canceroase, ci si in jurul lor pentru a crea conditii in tesuturile care promoveaza functia celulelor sanatoase, inhiband functiile celulelor canceroase. In lume exista peste 100.000 de varietati de orez, unele dintre ele prezentand mixuri unice de componente bioactive. De asemenea, este nevoie sa se stabileasca ce cantitate de tarate de orez trebuie consumata zilnic.

Ruxandra Raica

Sursa: www.newkerala.com

Nota pentru articolul «Taratele de orez ar putea preveni cancerul de colon»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate