Revista care te menține sănătos

Suplimente Naturalis

CardioSuport

7 decembrie 2012
Share

Naturalis CardioSuport este un supliment alimentar ce reuneste intr-o singura formula resveratrol (extract din sambure de struguri), ulei de peste (800 mg) si coenzima Q10, elemente care ajuta la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular. De asemenea, regenereaza si tonifica organismul.

Resveratrolul este un antioxidant de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. Se gaseste in strugurii rosii, vin, must, precum si in afine si mure. Resveratrolul protejeaza endoteliul vascular de actiunea nociva a colesterolului „rau” si a trigliceridelor.

Uleiul de peste este bogat in acizi grasi Omega-3, ce ajuta la reglarea tensiunii arteriale si a nivelului trigliceridelor.

Datorita proprietatilor antioxidante, coenzima Q10 protejeaza inima si vasele de sange de actiunea nociva a radicalilor liberi.

Naturalis CardioSuport este disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.