Revista care te menține sănătos

Știri

Medicover, un nou spital in Bucuresti

23 iunie 2010
Share

Compania Medicover a semnat, recent, documentele de achizitie a terenului pe care se va construi Spitalul Medicover in Bucuresti. Aceasta initiativa cu un rol major in planul de business al companiei subliniaza determinarea acesteia de a continua dezvoltarea de servicii medicale din ce in ce mai performante.

Construirea viitorului spital Medicover reprezinta un pas important in dezvoltarea companiei care se angajeaza la un proiect de o anvergura deosebita pe plan national: un spital de dimensiuni mai mari decat cele ale spitalelor private deja existente in Bucuresti, intr-o cladire proiectata si construita special in acest scop. Obiectivul va respecta cele mai moderne standarde de amenajare functionala a spatiului si va avea dotarea medicala care sa corespunda exigentelor de calitate de inalt nivel.
Viitorul spital Medicover reprezinta o investitie estimativa de 50 de milioane de Euro, o cifra relevanta pentru motivatia grupului suedez de a-si consolida strategia de afaceri in Romania.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.