Revista care te menține sănătos

Știri

Curs online de parenting, cu Gáspár György

23 februarie 2017
Share

Psihologul Gáspár György propune o experienta revolutionara de parenting, cursul online video „Copilul invizibil”. Abordat din perspectiva transformarii emotionale a parintelui ca demers esential pentru o educare reusita a copilului, cursul cuprinde sase lectii de viata, structurate in 11 prezentari video, sustinute saptamanal.

Cursul isi propune, in egala masura, sa fie ca o intalnire practica. Astfel, publicul este invitat sa aiba pregatite inainte de inceperea cursului o agenda sau un bloc-notes, creioane colorate sau carioca, o poza din copilarie si lipici sau banda adeziva. Psihologul Gáspár György prezinta in cadrul cursului instrumentele utile fiecarui parinte in procesul de pretuire de sine si autocompasiune, pentru a putea fi un parinte increzator, echilibrat si implinit. Printre beneficiile cursului se numara schimbarea relatiei cu sine insusi, intelegerea si gestionarea propriilor emotii, avand ca rezultat gasirea de solutii personale pentru cresterea unor copii sanatosi, iubitori si plini de compasiune.

Cunoasterea copilului invizibil

Cursul urmareste mai multe obiective transformatoare pentru adult: intelegerea tiparului de relationare pe care-l avem si constientizarea nevoii de schimbare; acceptarea copilului interior si impacarea cu noi insine; imprietenirea cu propriile emotii si insusirea procesului de pretuire de sine; intelegerea modului in care functioneaza si se dezvolta creierul uman, pentru a ne cultiva mai bine abilitatile de autoreglare psihologica si relationare cu copiii; descoperirea si practicarea starii de prezenta constienta (mindfulness), ca mijloc de autolinistire si conectare empatica la copii in situatii de criza; rescrierea povestii de viata, pentru ca aceasta sa integreze atat partile luminoase, cat si umbrele sufletului nostru. Cursul „Copilul invizibil” va fi disponibil, contra cost, pe site-ul www.paginadepsihologie.ro. 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.