Revista care te menține sănătos

Știri

Catena iti reaminteste ca… „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”

14 februarie 2017
Share

Catena desfasoara si in acest an, din 14 februarie – ziua in care este celebrata dragostea – campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”, parte a programului de constientizare publica a importantei sanatatii inimii.

Devenita deja o traditie, campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” a ajuns in cel de-al optulea an, fiind cel mai amplu program de informare si de prevenire a afectiunilor cardiovasculare din Romania.

Avand grija de sanatatea inimii, ne iubim in primul rand pe noi si, astfel, vom putea darui, la randul nostru, pentru mai mult timp si din toata inima iubire celor din jurul nostru. Aceasta este esenta programului derulat de Catena in ziua in care iubirea este in centrul atentiei tuturor, iubire adevarata ce nu tine cont de varsta.

Ca de fiecare data, campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” va oferi pacientilor care trec pragul farmaciilor Catena ocazia de a beneficia, gratuit, de materiale promotionale si de informare, de mici cadouri, dar si de reduceri substantiale la suplimentele pentru prevenirea afectiunilor inimii.

Farmacia Inimii Catena a pregatit 250.000 de „Brosuri ale inimii”, 200.000 de carnetele pentru masurarea tensiunii arteriale si 100.000 de inimioare antistres.


Deschide videoclipul

Campania de prevenire, informare si responsabilitate sociala „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” a facut deja istorie, fiind expresia preocuparii pentru sanatate a „Farmaciei inimii”. De-a lungul celor opt ani, in cadrul acestei campanii, au fost distribuite peste 5 milioane de brosuri informative, cel putin tot atatea milioane de romani beneficiind de sfaturile profesioniste ale specialistilor Catena in privinta prevenirii afectiunilor cardiovasculare.

Lantul de farmacii Catena, parte a grupului Fildas-Catena, companie cu capital 100% romanesc, este cea mai mare retea de profil din Romania, cu peste 600 de unitati la nivel national.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.