Revista care te menține sănătos

Știri

Conferinta Interdisciplinara „Directii si perspective terapeutice in bolile cronice”

24 octombrie 2016
Share

Conferinta Interdisciplinara MedAcademy „Directii si perspective terapeutice in bolile cronice” se va desfasura pe 28 si 29 octombrie la Cluj-Napoca si va fi coordonata de Prof. Univ. Dr. Nicolae Hancu – Presedinte onorific Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Director de curs fiind Conf. Univ. Dr. Carolina Negrei – UMF „Carol Davila” Bucuresti. Medicii de familie, medicii specialisti, farmacistii, asistentii medicali si asistentii de farmacie sunt asteptati in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” – Aula Magna (str. Marinescu, nr. 23).

Obiectivul conferintei

Prin intermediul acestei conferinte se doreste imbunatatirea practicii medicale si farmaceutice, prin prezentarea actualitatilor din domeniu si crearea unei dezbateri interdisciplinare pe baza unor studii de caz. Participarea este gratuita pentru medici, taxa de participare pentru farmacisti si asistenti medicali si farmaceutici fiind in cuantum de 25 de lei si se achita la fata locului. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa accesati site-ul: http://healthmedia.ro/medacademy-cluj-napoca/. Farmacia Ta este partener media al evenimentului.

Ruxandra Dumitrescu

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.