Revista care te menține sănătos

Știri

Catena, cea mai inimoasa echipa la cea de-a doua editie Happy Run! – Race for the Cure Romania 2016

7 iunie 2016
Share

Mii de oameni plini de energie, tineri, copii, dar si femei care au iesit invingatoare din lupta cu cancerul mamar au alergat impreuna, pe 4 iunie, la crosul Happy Run! – Race for the Cure Romania!

 

Evenimentul, organizat de Fundatia Renasterea, a ajuns in Romania la a doua editie si este cea mai mare si de succes cursa internationala care are ca scop informarea si strangerea de fonduri pentru prevenirea si invingerea cancerului de san. 

 

Catena, cea mai inimoasa echipa in 2016

Pentru al doilea an consecutiv, Catena s-a implicat activ in acest amplu proiect. Daca in 2015 CATENA a primit Premiul pentru cea mai buna echipa, fiind desemnata castigatoare la Categoria Companii, nici anul acesta nu s-a lasat mai prejos, aliniind la startul cursei peste 120 de participanti.

 

Mai mult decat atat, Catena a fost sponsor al evenimentului Happy Run! – Race for the Cure Romania 2016, iar Senso TV si Tonica au fost parteneri media ai acestui important eveniment, ale carui gazde au fost sambata Ambasadorul Fundatiei – Andreea Esca, alaturi de membrele board-ului Fundatiei Renasterea – Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Amalia Nastase, Andreea Mihai, Monica Nistorescu s.a.

 

Fondurile stranse cu ocazia a Happy Run! – Race for the Cure Romania 2016 vor fi folosite pentru a acoperi costul de manopera pentru perucile din par natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice in cadrul Campaniei „Vieti impletite”:

  • sustinere psihologica pentru paciente

  • campanii de informare asupra importantei prevenirii si depistarii precoce a cancerului de san

  • sustinerea asociatiei de paciente Renasterea

  • oferirea de investigatii medicale gratuite

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.