Revista care te menține sănătos

Știri

Doamnelor, atentie la frecventa spalarii sutienului!

20 mai 2015
Share

Expertii trag un semnal de alarma cu privire la cat de des ar trebui femeile sa-si spele lenjeria intima, in special sutienele. Potrivit acestora, un sutien care va fi spalat mult prea des se va deteriora, materialul isi va pierde elasticitatea si astfel acesta nu va mai sustine sanul asa cum ar trebui.

Specialistii sustin ca ar trebui sa va spalati sutienul cam la 10 zile si nu mai des, dar asta depinde, desigur, si de activitatea purtatoarei. Sutienele pe care le purtati atunci cand faceti sport ar trebui spalate mult mai des spre deosebire de cele din dantela care sunt depozitate in partea din spate a sertarului si purtate la ocazii speciale.

Sutienul spalat prea des va poate imbolnavi

Faptul ca va dezbracati de sutien pe timp de noapte ii permite acestuia sa-si recupereze forma si elasticitatea. Cand vine vorba despre spalatul sutienului, daca vi se permite sa-l spalati la masina automata, ar trebui sa verificati intotdeauna eticheta, sa optati pentru un ciclul delicat si sa folositi detergentul potrivit. De asemenea, puteti utiliza un saculet special pentru a nu agata alte rufe. Sutienul trebuie uscat pe sarma, la aer curat, nu folositi masina de spalat cu uscator si nici fierul de calcat pentru ca aceste tehnici pot dauna materialului din care este fabricat sutienul. Asadar, este foarte important sa acordati o atentie sporita acestui aspect.

Ruxandra Dumitrescu

Sursa: Dailymail.co.uk

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.