Revista care te menține sănătos

Știri

16.000 de carucioare asteapta sa fie castigate la Catena

26 martie 2015
Share

Dupa succesul de anul trecut al campaniei avand ca premii carucioare de cumparaturi, Catena dubleaza in aceasta primavara numarul premiilor! Astfel, 16.000 de carucioare asteapta sa fie castigate de clientii Catena!

Pentru a va inscrie in concurs si pentru a avea sansa de a fi unul dintre cei 16.000 de castigatori, trebuie sa achizitionati produse de minimum 20 lei din farmaciile Catena, si veti primi automat talonul de concurs. Completati respectivul talon si rupeti partea detasabila din dreapta (cu numar bon Catena), pe care o depuneti in urnele existente in farmaciile Catena. Pastrati bonul fiscal si cealalta parte detasabila a talonului completat, pentru validarea castigului. Puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 16.000 de carucioare pentru cumparaturi oferite de Catena.

Fiecare achizitie de minimum 20 de lei din farmaciile Catena inseamna un nou talon de participare la concurs si o sansa in plus de a castiga un premiu. Campania dureaza pana pe 10 mai, urmand ca, la sfarsitul acesteia, sa fie desemnati castigatorii prin trageri la sorti, organizate in farmaciile Catena.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.