Revista care te menține sănătos

Știri

Catena Racing Team, la startul competitiei Rocket Bike Fest

17 septembrie 2014
Share

Peste 70 de reprezentanti ai Fildas si Catena Grup, reuniti sub Catena Racing Team, vor concura si in acest an la competitia Rocket Bike Fest, atat la la categoria Hobby (25,2 km), cat si la categoria Race (50,4 km). Aflata la cea de-a patra editie, Rocket Bike Fest 2014 – un concurs de ciclism cross country ce promoveaza stilul de viata sanatos – se va desfasura la Cernica, in Phoenix Aventura Parc, pe 20 septembrie.

Catena Racing Team este o echipa alcatuita din oameni care iubesc sportul si miscarea in aer liber, cu totii angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai Fildas si Catena Grup, dar si ai Tonica Group. Echipa a fost creata la initiativa lui Radu George, vicepresedinte Fildas si Catena Grup.

Catena Racing Team este onorata sa se alature proiectului initiat de Asociatia Help Autism si BikeXpert in anul 2013. Editiile trecute au inregistrat prezenta a peste 800 de concurenti si peste 2.000 de participanti. Anul acesta nu va lipsi nici pista prieteniei, construita de organizatori cu ajutorul voluntarilor.

 

Sezon competitional bogat

Evenimentul este dedicat iubitorilor de natura si competitii sportive, obiectivul fiind acela de a sustine programele de integrare in cazul copiilor autisti.

Rocket Bike Fest a fost desemnat „Proiectul de voluntariat al anului 2013 in domeniul sport si recreere” la Gala Nationala a Voluntarilor. Pentru Catena Racing Team, 2014 a fost un sezon competitional de succes, prin participarea la concursurile de mountain bike „Macin XC”, „Zimbraria Neagra XC”, dar si Campina Open MTB 2014, competitie la care Catena Racing Team a fost recompensata cu premiul pentru cea mai „inimoasa” si numeroasa echipa.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.