Revista care te menține sănătos

Știri

Targ de joburi pentru personal din sectorul medical

1 septembrie 2014
Share

Asistentii medicali si infirmierele care doresc sa activeze in Marea Britanie au ocazia de a-si gasi locul de munca pe care si-l doresc. In acest sens, compania britanica Bluerock Healthcare organizeaza doua targuri de joburi, la Bucuresti si Brasov, in perioada 20 – 21 septembrie 2014. La eveniment vor participa reprezentanti ai board-ului director si ai departamentului de resurse umane care vor selecta si intervieva candidatii prezenti. 

Bluerock Healthcare are locuri de munca disponibile pe intreg teritoriul Marii Britanii pentru cadre medicale cu diferite niveluri de calificare si de experienta – de la asistenti medicali generalisti cu grad (cu sau fara PIN) pana la infirmieri cu sau fara experienta profesionala. La targ sunt asteptate inclusiv persoanele cu experienta in ingrijirea membrilor de familie. Se solicita cunostinte de limba engleza la nivel mediu. Salariile oferite variaza intre 14.000 si 35.000 de lire sterline anual. 

Fara comision

„Este bine de stiut faptul ca Bluerock Healthcare nu este o agentie, ci o companie de recrutare. Acest lucru inseamna ca, desi oferim aceeasi gama de servicii, nu percepem comision din partea candidatilor. Acestia vor returna exclusiv cheltuielile personale, cum ar fi cele de cazare, de masa sau cursul de pregatire. Iar acest lucru se va intampla doar dupa ce isi incep activitatea, printr-o suma modica, impartita pe durata a sase luni. Aceasta este o medoda sigura, transparenta si lipsita de orice risc”, spune Alex Cleary, manager director Bluerock Healthcare. 

In cadrul evenimentului vor fi prezentate etapele care trebuie urmate pentru a lucra in Marea Britanie, documentele necesare si care sunt institutiile unde personalul medical din Romania trebuie sa se inregistreze pentru a le fi recunoscute studiile, precum si locurile de munca valabile si cerintele angajatorilor. 

Intrarea la targ este libera. Pentru mai multe informati, intrati pe www.bluerockcare.com si/sau vizitati pagina de Facebook a firmei.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.