Revista care te menține sănătos

Știri

Copiii cu autism vor beneficia gratuit de servicii psihologice

26 iunie 2014
Share

Copiii cu tulburari de spectru autist vor beneficia, incepand cu luna iunie 2014, de servicii psihologice gratuite, decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Aceste servicii se refera la psihodiagnosticare, consiliere psihologica, psihoterapie si psihopedagogie speciala.

„Este pentru prima data cand Normele Contractului-cadru reglementeaza posibilitatea incheierii de contracte cu medici din specialitati medicale diverse. In acest fel, un numar mult mai mare de pacienti va avea acces la servicii psihologice decontate. Pentru prima data, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate au inteles importanta serviciilor psihologice. Colegiul Psihologilor din Romania va desfasura o campanie de informare a psihologilor, medicilor si publicului larg asupra acestor schimbari”, a declarat prof. univ. dr. Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania.

Cristina Ionescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.