Revista care te menține sănătos

Știri

S-a lansat pe piata lotiunea de plaja care se bea

20 mai 2014
Share

Zilele in care recipientele cu crema de protectie solara erau nelipsite din geanta de plaja par sa fi apus. De ce ? Pentru ca a fost lansata prima lotiune cu factor de protectie solara din lume, care, atentie, poate fi bauta in loc sa fie intinsa pe piele. Harmonized H2O UV cu factor de protectie de pana la 30 are aceleasi efecte precum o crema normala care se aplica pe piele, nu contine chimicale si este sigura pentru sanatate. Odata ingerat produsul, moleculele din lichid incep sa vibreze pe piele, neutralizand 97% din razele UVA si UVB, potrivit companiei americane care a scos produsul pe piata. In plus, produsul permite pielii sa se bronzeze frumos, fiind protejata in acelasi timp de actiunea razelor ultraviolete.

Instructiuni de utilizare

Produsul formeaza, practic, o pelicula de protectie la suprafata pielii. Brandul care a inventat aceasta lotiune-minune ii sfatuieste pe cei care vor testa produsul sa bea cate 2 ml la fiecare patru ore, de preferat si cu 2 ml de apa. Trebuie sa asteptati o ora inainte de a va expune la soare. In caz de expunere prelungita, daca luati medicamente care sunt fotosensibilizante, trebuie sa folositi protectie alternativa dupa 30-40 de minute. O sticla de 100 ml costa aproximativ 22 de euro. Iata, asadar, ca produsele cosmetice ingerabile sunt de viitor in industria frumusetii. Tu ce parere ai? Indraznesti sa iei o inghititura?

Ruxandra Raica
Sursa: dailymail.co.uk

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.