Revista care te menține sănătos

Știri

Pasta de dinti cu aroma de ciocolata, benefica pentru smalt

15 aprilie 2014
Share

Iata un motiv de bucurie pentru toti iubitorii de ciocolata. Un brand international dedicat produselor de ingrijire orala a scos pe piata o pasta de dinti care contine in loc de fluor un extract din planta de cacao, o substanta care se pare ca ar avea gust de… budinca. Asadar, in locul fluorului toxic care este prezent in cele mai multe paste de dinti, valorificarea pastaii de cacao reprezinta un lucru pozitiv. Dupa mai multi ani in care s-au facut teste clinice, compania a denumit ingredientul activ Rennou si l-a pantentat.

Spre deosebire de fluor care poate deveni toxic in cantitati mari, ingredientul amintit mai sus nu prezinta niciun fel de amenintare. Compusii din pasta de dinti cu aroma de ciocolata nu lasa numai dintii curati, ci ajuta si smaltul dintilor. Aroma este una placuta si cu siguranta satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Si cu toate acestea nu este un desert. Pana la urma, indiferent ce fel de pasta de dinti utilizati, important este sa va spalati pe dinti dupa fiecare masa.

 

Ruxandra Raica
Sursa: dailymail.co.uk

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.