Revista care te menține sănătos

Știri

10 lectii de la prof. dr. Nicolae Hancu pentru mentinerea unei greutati normale

7 aprilie 2014
Share

Prof. dr. Nicolae Hancu, expert in diabet zaharat, nutritie si obezitate, membru de onoare al Academiei Romane, a lansat de curand cartea „Abecedar de obezitate”, un instrument util pentru toti cei care vor sa invete sa manance corect si sa ajunga la o greutate normala.

Cartea este construita din 10 lectii care vin in ajutorul persoanelor supraponderale si al celor care sufera de obezitate. Ce este cel mai important insa este ca aceasta carte se bazeaza pe informatii stiintifice, prezentate intr-un mod atractiv si usor de inteles. Cititorul este invatat cum sa se fereasca de capcanele ce pot aparea in lupta cu kilogramele in plus, cum sa-si construiasca un meniu sanatos, cum sa scada in greutate, dar si cum sa se mentina.

„Cartea Abecedar de Obezitate este o metoda de invatare si de aplicare a celor invatate. Nu cautati in ea retete de bucatarie. Regimuri magice sau pastile de slabit. Nu veti gasi! Veti intalni in schimb sfaturi competente de incurajare in modificarea stilului de viata si de colaborare cu medicul specialist in acest sens”, ne-a explicat dr. Nicolae Hancu.

 

Text: Bianca Badescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.