Revista care te menține sănătos

Știri

Reteaua nationala de clinici Gral Medical a initiat Campania “Daruim iubire!”

18 februarie 2014
Share

In perioada 14 februarie – 14 martie 2014, reteaua nationala de clinici Gral Medical desfasoara Campania “Daruim Iubire!”, in cadrul careia fiecare persoana care isi face o ecografie contra cost (abdominala, mamara, tiroidiana, ecocardiografie) are dreptul sa solicite o ecografie gratuita pentru o persoana draga (partener de viata, copii, parinti, prieteni etc).

Veti beneficia astfel de 2 ecografii la pret de una. Este important de mentionat faptul ca in cazul in care cele doua ecografii alese pentru voi si pentru persoana draga din viata voastra au preturi diferite, ecografia gratuita va fi cea cu pretul mai mic. In plus, fiecare participant la aceasta campanie beneficiaza suplimentar de 50% reducere la un consult gratuit desfasurat in clinicile participante, la specialitati precum alergologie, ORL, medicina interna, endocrinologie, cardiologie.  

Campania nu se cumuleaza cu alte reduceri oferite in cadrul retelei Gral Medical. Pentru alte detalii si pentru programari, puteti apela call center-ul *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau puteti accesa www.gralmedical.ro .

Text: Oana Anghel

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.