Revista care te menține sănătos

Știri

Asigurarea de sanatate pentru copii de la Metropolitan Life

23 ianuarie 2014
Share

Metropolitan Life lanseaza prima asigurare de sanatate dedicata copiilor, Dr. KID. Astfel, celor mici li se asigura protectie 24 de ore din 24, in caz de accident, boli grave etc. Aceasta asigurare poate fi incheiata fara o evaluare in prealabil a copilului si este disponibila in 4 pachete de beneficii, in functie de nivelul de protectie ales de parinti. La nivel mondial, la fiecare 3 minute, un copil este diagnosticat cu o boala grava, conform unui studiu efectuat de Institutul Oncologic din Bucuresti. Din aceeasi sursa, in Romania, zilnic, 35 de copii si tineri cu varste intre 0 si 26 de ani sunt diagnosticati cu o afectiune grava.

Polita Dr. KID asigura primirea sumei asigurate stabilite in cazul in care copilul este diagnosticat cu una din 20 de afectiuni grave, 10 dintre ele avand incidenta cea mai mare in randul copiilor.„Am creat Dr. KID pentru a sustine rolul parintilor de a-si creste copiii, protejandu-le sanatatea si de a le oferi educatie. Am tinut cont de preocuparea tot mai mare a parintilor pentru protectia copiilor, dar si de statisticile care arata nivelul crescut al imbolnavirii cu o afectiune grava si al accidentelor la copii. Obligatia noastra morala ca parinti este sa fim pregatiti pentru situatiile neprevazute din viata copiilor nostri, avand solutia potrivita in momentele dificile. Cu Dr. KID, Metropolitan Life ofera parintilor aceasta solutie, atat prin beneficiile unice, cat si prin experienta locala si globala in administrarea riscurilor”, a declarat Theodor Alexandrescu, CEO Metropolitan Life.

Daca parintele achizitioneaza pentru copilul sau pachetul Relaxat sau Grijuliu, beneficiile sunt urmatoarele:

BENEFICII (RON)

Relaxat

Grijuliu

Diagnosticare cu afectiuni grave

50.000

75.000

Telediagnostic, a doua opinie medicala

 da  da

Fracturi/Arsuri

2.000

3.000

Spitalizare/zi

50

75

Interventie chirurgicala

3.000

5.000

Invaliditate permanenta din accident

50.000

75.000

Deces din accident

1.000

1.000

Invaliditate permanenta din accident (Titular)

60.000

90.000

Deces din accident (Titular)

60.000

90.000

 

Ruxandra Raica

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.