Revista care te menține sănătos

Știri

Slabiti cu un simplu cip implantat sub brat

2 decembrie 2013
Share

Cercetatorii elvetieni se pot mandri cu o noua inventie fabuloasa pentru pierderea in greutate: cipul ce se implanteaza sub brat. Astfel, cine doreste sa dea jos cateva kilograme bune nu mai este nevoit sa se chinuie ore in sir in sala de gimnastica sau sa urmeze diete drastice. Un simplu cip poate face toata treaba in locul persoanei plinute, care va slabi eficient.

Inventia ajuta la monitorizarea cantitatii de grasime din sange, iar cand pacientul mananca prea mult cipul elibereaza un hormon care creeaza senzatia de satietate. Insa viitorii potentiali pacienti nu au de ce sa se sperie, intrucat dupa ce ajung la greutatea ideala dispozitivul nu mai functioneaza, deci nu mai elibereaza in sange tratamentul, anunta Daily Mail. Cipul este inca in stadiul de proiect (cercetatorii spera ca lucrarea lor sa se concretizeze in circa 5 ani). Persoanele interesate de acest subiect trebuie sa stie ca cipul va avea dimensiunea unei monede si va contine doua gene care controleaza pofta de mancare. Acesta ar putea inlocui cu succes pastilele de slabit, iar spre deosebire de alte tratamente, avantajul principal este ca nu va avea efecte secundare.

 

Cristina Ionescu
Sursa: Daily Mail

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.