Revista care te menține sănătos

Știri

Bautura probiotica ce ar putea lupta impotriva virusului gripal

14 noiembrie 2013
Share

O bautura probiotica realizata din napii japonezi murati – Suguki – ar putea preveni gripa, potrivit specialistilor. Un nou studiu sugereaza ca bacteria numita Lactobacillus si intalnita in acest sortiment de muratura japoneza ne-ar putea ajuta sa luptam impotriva virusului gripal.

In plus, se pare ca bacteria ar putea preveni si alte tulpini gripale mai virulente. Bautura este in prezent testata si de oameni, dupa ce a fost testata mai intai pe rozatoare.

Un strat protector de zaharuri ce protejeaza practic aceasta bacterie impotriva sucurilor gastrice acide ar putea fi secretul, deoarece aceasta patrunde cu usurinta in sistem si lupta impotriva gripei. Fanii acestei plante sustin de foarte mult timp ca ea prezinta numeroase beneficii pentru sanatate. Oamenii de stiinta spera ca aceasta descoperire sa conduca spre o noua gama de produse care sa combata virusul gripal.

Ruxandra Raica
Sursa: dailymail.co.uk

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.