Revista care te menține sănătos

Știri

Congresul National de Reumatologie, 25-28 septembrie, Bucuresti

16 septembrie 2013
Share

In perioada 25-28 septembrie, Biblioteca Nationala a Romaniei va gazdui cel de-al XX-lea Congres National de Reumatologie. Reumatologi atat din tara cat si din strainatate vor prezenta noutati de interes general, iar in paralel cu lucrarile congresului se va organiza o ampla expozitie in cadrul careia companiile farmaceutice si de aparatura medicala isi vor prezenta produsele in spatii special amenajate.

 Congresul va fi precedat de un curs postuniversitar Sud Est European (SEE) dedicat lupusului eritematos sistemic, in data de 25 septembrie. In Cadrul Congresului National de Reumatologie vor fi organizate workshopuri pentru tinerii reumatologi pe diferite teme, se vor crea discutii si dezbateri avand rolul de a creste calitatea actului medical in viitor. Evenimentul este unul de marca in lumea medicinei si cel mai mare de acest gen din Romania. Reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in reumatologie, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu.

#tags   \  
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.