Revista care te menține sănătos

Știri

O noua terapie ne scapa de durerile de spate si stres

19 august 2013
Share

O noua terapie, care garanteaza ca va poate reda starea de sanatate cu ajutorul miscarilor naturale, dietei bazate pe grupa sangvina si a atitudinii motivante, isi face loc, timid, si pe piata din Romania. Terapia PIDDDS – solutii Personalizate Integrate prin Dinamica, Determinare si Dieta, creata de Jose Garbe-Vilijn, este foarte cunoscuta in Occident, dar si in Emiratele Arabe.

Fondatoarea PIDDDS are in prezent o baza de date cu peste 4.000 de pacienti, din 147 de tari.

PIDDDS corecteaza pozitia vicioasa a coloanei vertebrale, regleaza dezechilibrele din organism si confera pacientului energie si o stare de bine. „Terapia vine in sprijinul celor care au incercat tot felul de modalitati pentru a-si alina durerile de spate si de a duce o viata normala, fericita, dar care si-au pierdut orice speranta ca starea lor se va imbunatati vreodata. Am inteles ca aceasta are mare succes in strainatate, de aceea am luat legatura cu singurul terapeut acreditat PIDDDS din Romania si i-am propus sa practice metoda in Centrul Shakti”, a declarat Alin Simion. Potrivit acestuia, prin conectarea corecta a oaselor in articulatii, pozitionarea in linie dreapta a vertebrelor la coloana si la ramificatiile ei nervoase, maduva produce limfocite – celule sanatoase care cresc activitatea sangvina si stimuleaza regenerarea intregului organism.

„PIDDDS amelioreaza si trateaza cu succes o gama variata de conditii si afectiuni, pornind de la sciatica, eczeme, autism, depresii, discalculie, tulburari de memorie, insomnii, diabet, diete nereusite si multe altele ce nu au fost rezolvate in urma tratamentelor urmate anterior. In plus, eu sunt cu atat mai legata de aceasta terapie si cu atat mai convinsa de efectele sale minunate fiindca am beneficiat de ea atat eu – care sufar de hernie de disc, cat si fiul meu – care a fost hiperactiv, si mama mea – care s-a recuperat aproape complet dupa ce a fost opt luni imobilizata la pat. E drept ca au ajutat-o si medicii, dar dupa ce nu te misti un timp indelungat, muschii sunt cu siguranta atrofiati”, ne-a spus si Alina Cosimbescu, terapeut acreditat PIDDDS.

Dupa examinarea in oglinda, pacientul este asezat in pozitia orizontal, cu fata in sus, iar specialista PIDDDS executa un masaj reflexoterapeutic, incepand de la zona plantara (talpa) pana la genunchi, zona inghinala, brate, incheieturile mainii, zona cervicala, toracala, lombara, urmand apoi terapia aplicata prin presiune usoara la nivelul fetei si in zona ganglionara a gatului. Totodata, sunt executate usoare manipulari osteoarticulare si de kinetoterapie. „Indiferent de problema de care sufera pacientul, se fac doar doua sedinte de PIDDDS, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara”, a mai spus Alina Cosimbescu.

Cristina Ionescu

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.