Revista care te menține sănătos

Știri

Vrei sa-ti schimbi destinul? Iata ce metoda propun japonezii si coreenii

17 iulie 2013
Share

Nu sunteti multumiti de destinul pe care-l aveti? Ati vrea sa fiti mai bogati, sa aveti mai mult succes in afaceri sau sa traiti mai mult? Ei bine, o interventie chirurgicala la nivelul palmei v-ar putea ajuta sa obtineti toate acestea. Oare?

Ghicitul in palma reprezinta un vechi mod de a afla ce ne rezerva viitorul, asa ca in Japonia si Coreea oamenii au hotarat sa-si ia destinele in propriile maini, la propriu, si sa apeleze la o operatie la nivelul palmei prin intermediul careia sa modifice liniile din palma (linia vietii, linia sanatatii, linia casatoriei etc.). Interventia se realizeaza cu ajutorul  unui bisturiu electric ce arde carnea, lasand cicatrice permanente.

Procedura dureaza aproximativ 15 minute, iar intre anii 2011 si 2013, in Japonia au fost efectuate 37 de astfel de interventii. Este nevoie de aproximativ o luna de zile pentru ca cicatricele sa se vindece in totalitate si liniile din palma sa se formeze. Si daca barbatii isi doresc mai mult succes in ceea ce priveste situatia materiala, femeile vor ca in dragoste sa le mearga mai bine. Unora dintre femei le lipseste cu desavarsire linia casatoriei si considera ca acesta este motivul pentru care nu reusesc sa-si intemeieze o familie. Acum ca ne-am lamurit cu japonezii si coreenii, si tare suntem curiosi ce le mai da prin cap, daca vreti sa observati anumite schimbari in viata, schimbati-va atitudinea si directia! Stiti vorba aceea… norocul si-l mai face omul si cu mana lui, cu mana si nu pe mana…

Ruxandra Raica

Sursa: Dailymai.co.uk

#tags   \   ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.