Revista care te menține sănătos

Știri

Barbatii se comporta asemanator copiilor pana la 43 de ani

11 iulie 2013
Share

Dupa „sindromul Peter Pan” (sindromul imaturitatii mascate), a fost descoperit si „sindromul eternului adolescent” care se intalneste, la fel ca primul, tot la barbati. Conform unui studiu britanic citat de „Daily Mail”, barbatii se maturizeaza abia in jurul varstei de 43 de ani.

De altfel, 8 din 10 femei traiesc cu convingerea ca barbatii nu inceteaza niciodata sa se comporte precum copiii. Conform aceluiasi studiu, spre deosebire de barbati, femeile se maturizeaza la 32 de ani.

Cele mai frecvente comportamente imature intalnite la barbati: se amuza de propriile eructatii, joaca jocuri video, mananca haotic, conduc foarte repede, urasc sa citeasca, adora sa mearga pe skateboard, le place sa repete aceleasi glume la nesfarsit. Conform studiului, una din patru femei are impresia ca luarea deciziilor importante din cuplu sta pe umerii ei si 3 din 10 femei au pus capat relatiei din cauza faptului ca partenerul se comporta imatur.

Oana Anghel

Sursa: topsante.com

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.