Revista care te menține sănătos

Știri

Giulia Anghelescu, imaginea gamei de produse cosmetice Farmec Natural

8 martie 2013
Share

Cantareata Giulia Anghelescu a devenit ambasadorul Farmec Natural, cea mai noua gama de produse Farmec. O alegere la fel de naturala ca si produsele Farmec, Giulia are imbinarea perfecta de calitati ce reprezinta noua gama de produse cosmetice: este frumoasa, energica, plina de viata si activa, este o femeie pentru care a fi ea insasi este cheia succesului in toate lucrurile pe care le face.

„Este foarte important pentru noi ca fete sa fim constiente de farmecul nostru natural si sa stim cum sa-l punem in valoare, iar produsele Farmec Natural cu ulei de argan, aloe vera si galbenele sunt exact ingredientul de care avem nevoie”, a marturisit Giulia. „Sunt o mare admiratoare a brandurilor romanesti, in special a celor cu istorie bogata, asa cum este Farmec. Iar noua lor gama, pe care o recomand cu toata increderea, este ceea ce trebuie pentru ingrijirea de zi cu zi a fiecareia dintre noi”, a adaugat ea.

Gama Farmec Natural are la baza extracte si uleiuri naturale de galbenele, argan si aloe vera si contine produse de ingrijiredestinate tuturor tipurilor de ten, de la cel sensibil si uscat pana la tenul gras/mixt, dar si produse pentru ingrijirea pielii si a parului. Noua gama nu contine parabeni sau uleiuri modificate genetic, are parfumuri hipoalergenice, iar produsele sunt testate dermatologic si microbiologic.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.