Revista care te menține sănătos

Știri

Catena te trimite la bai! Afla cum poti castiga!

7 martie 2013
Share

Pentru ca la noi sanatatea este mereu pe primul loc, farmaciile Catena desfasoara in prezent Campania Catena te trimite la bai! La orice achizitie de minimum 15 lei din farmacie poti castiga, prin tragere la sorti, un sejur la bai din cele 600 oferite in diverse zone ale tarii.

Ce trebuie sa faci? Nimic mai simplu! Dupa achizitionarea produselor, completeaza talonul si rupe partea detasabila, dupa care depune-l in urnele existente in fiecare farmacie Catena. Nu uita sa pastrezi bonul fiscal si partea detasabila a talonului.

Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei prin tragere la sorti, organizata in fiecare farmacie Catena. Sejururile constau in cazarea timp de 6 nopti la hoteluri de 2 sau 3 stele cu pensiune completa si 2 sedinte de tratament pe zi in perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2013. Statiunile alese pentru concurs sunt din toate zonele tarii: Baile Olanesti, Baile Tusnad, Amara, Baile Herculane, Calimanesti, Caciulata, Covasna, Moneasa, Buzias, Ocna Sibiului, Vatra Dornei, Sangeorgiu de Mures.

Campania se adreseaza tuturor persoanelor domiciliate in Romania cu varsta mai mare de 18 ani. Daca ai castigat, poti alege sa te bucuri chiar tu de premiu sau il poti face cadou unei persoane dragi, insa doar in masura in care aceasta este o ruda de gradul I.

Pentru mai multe detalii, cere in farmacii flyerul aferent concursului si intreaba farmacistul. Succes!

 Catena te trimite la bai si in 2014! Click aici!

Text: Ruxandra Raica

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.