Revista care te menține sănătos

Știri

Jeansi hidratanti pentru pielea uscata?

31 ianuarie 2013
Share

Aveti celulita sau pielea uscata? Ei bine, un brand de haine din America promite sa rezolve problema cu ajutorul unor simple perechi de blugi.

Dupa corsetul care face masaj, tricoul antitranspiratie sau colantii hidratanti, iata ca in familia cosmetotextilelor isi face aparitia o noua piesa, si anume blugii hidratanti, dar si cei care va pot ajuta sa slabiti. Jeansii hidratanti contin, de exemplu, in tesatura lor microcapsule cu ulei din samburi de caise, cunoscut pentru virtutile sale revigorante si emoliente.

In ceea ce priveste blugii anticelulitici, acestia contin in tesatura o formula pe baza de alge marine, cofeina si retinol. Cosmetotextilele pentru femeia moderna reprezinta un mix intre materialele textile si produsele cosmetice care sunt eliberate pe diferite parti ale corpului, asupra epidermei. Totusi, eficacitatea acestor obiecte vestimentare nu a fost demonstrata stiintific pana la momentul actual. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca tehnologia nu inceteaza sa ne uimeasca.

Ruxandra Raica

Sursa: www.topsante.com

#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.