Revista care te menține sănătos

Știri

Acupunctura, remediu impotriva oboselii

8 noiembrie 2012
Share

Persoanele care se confrunta cu o afectiune, precum cancerul de san, si se simt foarte obosite in urma tratamentului urmat ar putea obtine rezultate satisfacatoare daca apeleaza la acupunctura, sugereaza un nou studiu. Foarte multi pacienti care se lupta cu aceasta boala si care lupta deopotriva si impotriva oboselii ar putea apela la acupunctura pentru a reduce atat oboseala fizica, cat si pe cea mentala, ameliorandu-si calitatea vietii.

Specialistii de la Universitatea din Manchester, Marea Britanie, sunt de parere ca oboseala este o problema foarte importanta in ceea ce priveste pacientii care sufera de cancer si fac tratament, iar acupunctura ii poate ajuta. Oboseala apare in urma tratamentului impotriva cancerului de san si nu numai, si poate afecta modul de viata al pacientului destul de grav.

Acupunctura (metoda terapeutica originara din China ce consta in introducerea acelor in anumite puncte ale corpului) ar putea deveni astfel un tratament standard impotriva oboselii, desi mai este inca nevoie de alte studii in domeniu pentru a demonstra acest lucru.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.