Revista care te menține sănătos

Știri

Opreste-te la una, fa din prima ta fractura: ultima! Ziua Mondiala a Osteoporozei, 19-20-21 octombrie

4 octombrie 2012
Share

Asociatia pentru Prevenirea Osteoporozei din Romania (ASPOR) si compania de comunicare medicala Houston NPA organizeaza intre 19, 20 si 21 octombrie, in Bucuresti, Ziua Mondiala a Osteoporozei 2012. Evenimentele acestei zile sunt structurate astfel:

  • Ziua de vineri, 19 octombrie, este dedicata cadrelor medicale implicate in diagnosticarea si tratarea osteoporozei (in focus: medicina de familie, reumatologie, endocrinologie, balneofizioterapie, kinetoterapie, medicina interna, ortopedie, geriatrie, gerontologie).
  • Ziua de sambata, 20 octombrie, este rezervata persoanelor cu osteoporoza, familiilor acestora, (ne)membrii ASPOR. Participantii vor beneficia de testari gratuite pentru masurarea riscului de fractura.
  • Duminica, 21 octombrie, are loc Miscarea impotriva Osteoporozei! Parcul Copiilor din Bucuresti (sector 4, zona Tineretului, intre orele 10:30 si 13:30): activitati fizice in cadrul unui program adaptat persoanelor cu osteoporoza. Cei interesati vor putea efectua testari gratuite pentru depistarea osteoporozei si pentru masurarea riscului de fractura. Participare gratuita.

Peste 80% dintre bolnavii cu fracturi osteoporotice nu au posibilitatea diagnosticarii si tratamentului bolii de baza, a osteoporozei, in ciuda existentei tratamentelor care pot reduce riscul unor noi fracturi cu 30-70%!

Pentru detalii si inscriere: [email protected]; 0725.221.016; 021-317.09.43.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.