Revista care te menține sănătos

Știri

Energizeaza-te pentru un nou sezon! Pe Iuliu Maniu se impart gratis fructe!

13 septembrie 2012
Share

In zilele de 17, 20 si 21 septembrie, reprezentantii Parcului Comercial Militari vor „imparti” sanatate locuitorilor capitalei. Pentru a incuraja si sustine consumul de alimente sanatoase, Parcul Comercial Militari va derula o scurta campanie de incurajare a consumului de fructe proaspete, Energizeaza-te pentru un nou sezon!

Un studiu recent realizat de GFK Romania a adus din nou in prim plan obiceiurile nesanatoase de alimentatie ale romanilor. Cu toate ca nutritionistii ne sfatuiesc sa mancam fructe si legume de 5 ori pe zi, in Romania sunt destul de putine persoanele care urmeaza acest sfat. Asadar, in zilele de 17, 20 si 21 septembrie, trecatorii care se vor afla pe bulevardul Iuliu Maniu (intre Pacii si Lujerului), in intervalul orar 12.00-17.00, vor primi gratuit cate un fruct de sezon: mere, pere, gutui sau nectarine.

„Prin aceasta minicampanie, dorim sa readucem in prim plan importanta pe care alimentatia corecta si sanatoasa o are in viata de zi cu zi. Nu trebuie sa uitam ca organismul nostru are nevoie de miscare, dar si de aportul de vitamine care sa sustina acest lucru. Actiunea initiata de noi, Parcul Comercial Militari, are misiunea de a-i face pe oameni sa constientizeze ca fructele proaspete sunt bune a fi consumate oricand si cu orice ocazie”, au declarat reprezentantii parcului comercial.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.militari-parc.ro.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.