Revista care te menține sănătos

Știri

Peste 50% dintre romani utilizeaza suplimente alimentare

27 iulie 2012
Share

Conform unui studiu derulat in 2010 de Fovea International, companie specializata in cercetari de piata in industria farmaceutica, romanii asociaza sanatatea cu un nivel ridicat de energie si buna dispozitie. De aceea, nu ar trebui sa ne surprinda faptul ca potrivit aceluiasi studiu, mai mult de jumatate dintre romani au folosit suplimente alimentare pentru cresterea energiei si vitalitatii pe parcursul unui an de zile.

Urmatoarele in topul preferintelor romanilor sunt: suplimentele pentru cresterea imunitatii, multivitaminele, produsele antistres si cele pentru cresterea capacitatii de memorare si concentrare. Cercetarea s-a desfasurat pe parcursul unui an de zile iar esantionul a fost de 200 de persoane de ambele sexe, cu varste cuprinse intre 25 si 65 de ani.

In acest context a fost lansata noua gama de suplimente alimentare Omnivit. Gama este compusa din trei produse: Omnivit Activ (ajuta la diminuarea senzatiei de oboseala), Omnivit Osteofort (protejeaza oasele) si Omnivit Memory Forte (pentru imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare).

Cu ocazia lansarii noii game Omnivit va fi organizata Campania Fitness Mix, un proiect ce se va derula in perioada 2-18 august pe plaja Arruba din Costinesti.

Evenimentul este sustinut de prezenta charismaticului om de televiziune Cabral, care va participa activ la sesiunea de fitness din 3 august, si de antrenoarea de fitness Andreea Zaragiu.

Paula Rotaru

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.