Revista care te menține sănătos

Știri

Catena, sponsor oficial Eurovision 2012

7 mai 2012
Share

Catena, Farmacia Inimii, sponsor oficial Eurovision 2012,va invita sa sustineti trupa romaneasca Mandinga la concursul din acest an care se desfasoara intre 22 si 26 mai, in capitala Azerbaidjanului, Baku.

„Zaleilah”, piesa celor de la Mandinga, este deja pe primele pozitii in topurile din Romania si se numara printre favorite la castigarea trofeului Eurovision. Cu puternice influente latino, asa cum trupa Mandinga ne-a obisnuit de-a lungul anilor, piesa a fost aleasa sa reprezinte Romania in urma selectiei nationale Eurovision, votul publicului avand rolul determinant.

Mandinga a fost infiintata acum 10 ani si membrii ei reprezinta un melanj cultural – romani si cubanezi – capabili sa electrizeze si cel mai exigent public. Mix-ul de sunete, virtuozitatea si constructia vizuala impecabila transforma orice aparitie Mandinga intr-un show spectaculos.

Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Prima editie a avut loc in 1956, la Lugano, in Elvetia. Difuzat timp de mai bine de jumatate de secol, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Printre marii artisti care au urcat pe scena Eurovision se numara: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Catena, farmacia tuturor romanilor, sustine artistii romani de valoare si este implicata in campanii de sanatate si responsabilitate sociala la nivel national. Prin actiunile sale, Catena este alaturi de oameni din toate categoriile sociale, de toate varstele.

Cele mai bune rezultate ale Romaniei la Eurovision au fost obtinute de catre: Luminita Anghel si Sistem (locul 3 in 2005), Mihai Traistariu (locul 4 in 2006), Paula Seling si Ovi (locul 3 in 2010).

Catena ureaza succes trupei Mandinga la Eurovision 2012!

{youtube}Fj4FYH_yRps{/youtube}

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.