Revista care te menține sănătos

Știri

Al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO 25-28 aprilie

10 aprilie 2012
Share

Chirurgia hepato-bilio-pancreatica si chirurgia oncologica digestiva reprezinta temele de actualitate care vor fi abordate anul acesta la cel de-al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO – Sectiunea Romana, organizat in perioada 25-28 aprilie 2012 in incinta Institutului National de Statistica.

Centrul de greutate al evenimentului de anul acesta vizeaza focalizarea asupra patologiei hepato-bilio-pancreatice, intrucat, incepand cu acest an, intra in vigoare noua curricula de studii complementare in chirurgia hepato-bilio-pancreatica, superpozabila cu cea a UEMS (Union Européenne des Médecins Spécialistes). In plus, cu ocazia acestei intalniri stiintifice va fi organizat si un curs postuniversitar, avand ca subiect „Tehnici chirurgicale utilizate in rezectia hepatica”.

Manifestarea, devenita traditionala, este legata de oportunitatea unui schimb de experienta privind modalitatile de diagnostic si tratament utilizate, ceea ce va permite ameliorarea rezultatelor obtinute in managementul pacientilor.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.