Revista care te menține sănătos

Știri

Body Mind Spirit Festival 2-4 martie, Sala Palatului

29 februarie 2012
Share

Vrei sa scapi de stres in cateva minute? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive sau pur si simplu ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental? Ori poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur?

Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera. De la produse naturiste si cosmetice la psihologie si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie, Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul. Toate acestea cu  expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati. Participa gratuit la prezentarile si workshopurile din cadrul evenimentului! Locuri limitate! Inscrie-te aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/prezentari/

Mai multe detalii pe: www.bodymindspiritfestival.ro

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.