Revista care te menține sănătos

Știri

5 alimente care nu ar trebui sa lipseasca din dieta barbatilor

26 ianuarie 2012
Share

De obicei, barbatii sunt nepasatori cand vine vorba de regimul alimentar. Consumul de alimente nesanatoase, precum si stilul de viata nu tocmai corect pot atrage o serie de afectiuni, mai ales ca nevoile nutritive ale barbatilor sunt mai mari in comparatie cu cele ale femeilor.

Exista cateva alimente care ar trebui sa nu lipseasca din obiceiurile alimentare ale barbatilor, pentru ca acestia sa fie energici, puternici si sa aiba un organism sanatos. Aruncati o privire…

Bananele. Pentru a putea face fata zi de zi presiunii de la serviciu si nu numai, barbatii ar trebui sa consume cel putin doua banane pe zi. Sunt bogate in potasiu si magneziu, pastrand inima sanatoasa, imbunatatind fluxul sangelui, controland tensiunea arteriala si mentinandu-va activi pe parcursul zilei.

Stridiile sunt bogate in zinc, antioxidanti si minerale, imbunatatind functiile sexuale si protejand organismul impotriva cancerului. Daca nu va plac stridiile, puteti incerca crustaceele sau carnea macra de vita.

Varza are putine calorii, este plina de vitamine, minerale si proteine, este usor de digerat si foarte buna pentru par. De asemenea, varza contine sulforafan, substanta chimica ce protejeaza organismul de cancer.

Spanacul. Nu degeaba era Popeye atat de fortos! In spanac gasim mult acid folic si betaina, ce reduce nivelul colesterolului din sange. Daca nu sunteti fani ai spanacului, puteti gusta sfecla.

Cerealele integrale. Orice dieta trebuie sa contina neaparat si cereale integrale, deoarece contin fibre, vitamine si minerale, ajuta la pierderea in greutate si mentin, deopotriva, fizicul frumos.

Ruxandra Raica

Sursa: www.boldsky.com

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.