Revista care te menține sănătos

Știri

Scapati de mahmureala in doar 15 minute

12 decembrie 2011
Share

Simptomele specifice mahmurelii pot fi usor indepartate cu ajutorul unei pastile efervescente care isi face efectul in 15 minute si va scapa garantat de durerile de cap, de ameteli si starile de voma. Ingredientele pilulei nu sunt spectaculoase si nici nu au fost descoperite de catre un cercetator renumit.

Inventatorul remediului nu este nici macar medic, ci doar un simplu contabil din New York, a carui preocupare de-a lungul timpului a fost sa gaseasca cel mai eficient tratament contra mahmurelii.

Pilula contine 500 miligrame de aspirina, 60 miligrame cofeina si o substanta antiacida care calmeaza arsurile stomacale. Produsul a fost deja aprobat de catre US Food and Drug Administration (FDA) si este comercializat la pretul de aproximativ 3 euro.

Specialistii europeni sunt insa reticenti fata de compozitia pilulei, care poate avea efecte adverse asupra pacientilor cu afectiuni cronice. Acestia recomanda celor care au exagerat cu alcoolul in seara precedenta sa consume foarte multa apa inainte de culcare sau a doua zi dimineata pentru a scapa de efectele neplacute ale mahmurelii, ale carei simptome sunt cauzate in special de deshidratare.

Paula Rotaru

Sursa: www.dailymail.co.uk

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.