Revista care te menține sănătos

Știri

Femeile nu pot pastra un secret mai mult de 32 de minute

17 noiembrie 2011
Share

Se spune ca femeia este ultima persoana careia ai vrea sa ii impartasesti un secret… si pe buna dreptate. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca sexul frumos nu poate tine un secret mai mult de 32 de minute inainte sa transmita mai departe, prin renumita barfa, cele auzite.

Un studiu al psihologilor din cadrul Universitatii din Manchester, Marea Britanie, realizat pe 3.000 de participante, arata ca una din zece femei a recunoscut ca nu este in stare sa pastreze un secret, indiferent cat de apropiate sunt persoanele care li s-au confesat sau cat de intime sunt acele dezvaluiri.

85% dintre femei au recunoscut ca adora sa barfeasca, iar aproape jumatate au declarat ca simt nevoia sa se elibereze de povara acelui secret, impartasind si altor persoane ceea ce li s-a povestit.

De asemenea, cercetatorii au descoperit ca o femeie este prea tentata de ideea de a barfi si nu poate sa reziste decat jumatate de ora pana sa dea „sfara-n tara” in legatura cu cele auzite.

Asa ca aveti mare grija cui alegeti sa va incredintati gandurile si micile secrete pentru a nu ajunge la urechile cui nu trebuie!

Paula Rotaru

Sursa: www.facenfacts.com

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.