Revista care te menține sănătos

Știri

Vaccin revolutionar pentru tratarea cancerului mamar si ovarian

15 noiembrie 2011
Share

Mai multe institute medicale din Statele Unite ale Americii au reusit, in colaborare, sa gaseasca o solutie comuna pentru cancerul mamar si pentru cel ovarian, iar o femeie a fost chiar vindecata.

Studiul a fost realizat pe 26 de femei care se aflau intr-o faza terminala a cancerului, iar fiecare dintre ele incercase toate metodele posibile pentru a se vindeca, de la chirurgie si  chimioterapie pana la tratamente cu radiatii, inainte de a se supune experimentului.

Femeilor li s-a injectat medicamentul denumit Panvac, cu rolul de a genera un cod asociat proteinelor tipice celulelor canceroase, ajutand astfel sistemul imunitar sa identifice mai usor celulele asociate cancerului si sa le distruga.

Medicii au observat ca ritmul cu care tumorile se raspandeau in corpul celor 26 de femei a scazut considerabil dupa administrarea vaccinului, prelungind durata de supravietuire a acestora. Si asta nu e tot. Una dintre paciente a scapat complet de cancer, orice urma a celulelor canceroase disparand din corpul ei. De aceea, specialistii sustin ca acest vaccin miraculos ar putea fi folosit si pentru tratarea bolilor aflate in forma incipienta.

 

Cristina Ionescu

Sursa: Theweek.com

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.