Revista care te menține sănătos

Știri

Congresul National de Psihotraumatologie 6-9 octombrie 2011, Bucuresti

6 septembrie 2011
Share

Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS), Asociatia Romana pentru Sanatate Mintala (ARSM) si Institutul pentru studiul si tratamentul Traumei (ISTT) organizeaza Congresul National de Psihotraumatologie, ce va avea loc in perioada 6-9 octombrie 2011, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti.

Tema evenimentului este „Dincolo de trauma: resurse si oportunitati” si se adreseaza specialistilor din domeniile psihologiei, psihiatriei, psihoterapiei, medicinei, psihologiei organizationale, resurselor umane, sanatatii angajatilor, psihologiei sociale, sociologiei, educatiei, asistentei sociale, precum si oricaror alti specialisti care, in activitatea lor, se confrunta cu suferinta umana si trauma psihica.

Prima editie a Congresului National de Psihotraumatologie urmareste sa abordeze trauma psihica si suferinta umana din perspectiva: prevenirii si interventiei; educatiei si cercetarii; aspectelor legale ai sociale; eticii si deontologiei; comunitatii si suportului social; intelegerii si spiritualitatii.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.