Revista care te menține sănătos

Știri

Tu ce-ai face cu 1.000 de euro in plus pe an?

9 septembrie 2011
Share

Ce-ai face daca ai primi 1.000 de euro in plus pe an, pentru toata viata? Ai pleca intr-o vacanta? Ai plati avansul pentru o masina noua? Ti-ai lua un gadget nou sau multe perechi de pantofi?

1.000 de euro, adica 4.300 lei pe an inseamna 360 lei pe luna, adica 12 lei pe zi. Parca suna cunoscut. Cam cat un pachet de tigari, nu?

Deci poti avea 1.000 de euro in plus pe an, daca te lasi de fumat. Usor de spus, greu de facut… sau nu? Hai sa ne gandim… care este cel mai greu lucru atunci cand te lasi de fumat? Sa treci peste acele momente in care simti ca ai face orice pentru o tigara. Dar de fapt, descoperi ca daca te abtii 2-3 minute, dorinta se estompeaza si momentul trece. Pe masura ce depasesti aceste situatii, vointa devine din ce in ce mai puternica. Iar daca simti ca trebuie sa faci ceva in timpul acela, ai mai multe solutii la indemana: mananca un mar… sau mesteca o guma. Si nu uita sa bei multa apa!

Daca inainte de a te decide sa renunti ai fumat tigari tari si momentele de sevraj sunt foarte dificile, ia din farmacii un pachet de guma cu nicotina pentru primele cateva saptamani.

Noua ta viata este mai aproape decat ai crede!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.