Revista care te menține sănătos

Știri

Centrul Medical Medsana si RBS Romania au grija de sanatatea ta, acum cu 10% mai ieftin

9 martie 2011
Share

Indiferent de anotimp sau de varsta, de cat de incarcat este programul tau zilnic, sanatatea trebuie sa ocupe un loc important in preocuparile tale. Stresul, agitatia, sedentarismul sau regimul alimentar dezechilibrat pot avea efecte pe termen lung asupra organismului.

Responsabilitatea este cu atat mai mare atunci cand trebuie sa porti de grija intregii familii. Incepand din luna februarie, Medsana, prima clinica privata din Romania cu laborator de analize propriu acreditat si banca RBS Romania au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia detinatorii de carduri RBS beneficiaza de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii.

Daca ai un card RBS, tot ce trebuie sa faci este sa achiti costul serviciilor medicale efectuate cu cardul de credit si vei primi automat reducerea de 10% din contravaloarea serviciilor medicale. Reducerea se acorda in toate cele 3 locatii Medsana: Cotroceni, Primaverii si Ploiesti.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.