Revista care te menține sănătos

Știri

Secretul unei danturi sanatoase? Protectia non-stop

4 februarie 2011
Share

 

Sunteti la o intrunire mondena. Va aflati intr-o incapere plina de lume. Care este criteriul dupa care selectati un interlocutor?

In cazul meu, primul lucru pe care il observ la persoanele din jur este zambetul. Un zambet sanatos este vital pentru a face o impresie buna, insa bacteriile din cavitatea bucala ne impiedica adesea sa zambim fericite. Placa bacteriana, desi nu este vizibila, se acumuleaza in permanenta pe suprafetele dentare si pe tesuturile moi. Colgate va recomanda sa folositi o pasta de dinti care, desi nu indeparteaza suta la suta placa bacteriana, ofera protectie non-stop impotriva ei, prin periaj de doua ori pe zi.  Tehnologia Triclosan/Copolimer, care se regaseste in toate variantele de pasta de dinti Colgate Total, adera la dinti si la gingii si lupta activ impotriva placii bacteriene, formand un strat protector pe suprafata dintilor si prevenind eficient probleme precum gingivita si cariile dentare.  Ingredientele din Colgate Total prelungesc actiunea antibacteriana chiar si dupa ce mancati sau beti, asadar veti beneficia de o protectie prelungita, de pana la 12 ore dupa fiecare periaj.

Text: Iulia Fratila

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.