Revista care te menține sănătos

Știri

Clinica Vascul Arte – tratamentul cu laser si vapori al varicelor

20 ianuarie 2011
Share

La inceputul acestui an a avut loc lansarea la Bucuresti a clinicii Vascul Arte, clinica specializata in tratarea si prevenirea varicelor si a afectiunilor vasculare in general. Conceptul a fost anuntat de catre renumitul doctor Philippe Blanchemaison, alaturi de Dr. Toni Feodor, Dr. Ionel Droc, Dr. Rene Milleret si Dr. Mohamed Allam.

Clinica ofera atat metode de preventie cat si metode de tratament ambulatorii ale problemelor vasculare. Ceea ce Vascul Arte aduce in premiera in Romania este tehnologia SVS ( Steam Vein Sclerosis)- terapie pe baza de abur ce si-a dovedit eficienta in tratarea lipsita de durere a varicelor. “Terapia cu aburi este o terapie “verde” ce asigura tratamentul venelor safene si a venelor colaterale, fara spitalizare” a declarant Dr. Rene Milleret, unul dintre specialistii care au participat la brevetarea solutiei operatorii de tratare a varicelor cu vapori de abur.

“Metoda proprie Vascul Arte militeaza pentru preventia afectiunilor vasculare. Metoda presupune, pe langa evaluarea starii sistemului vascular al fiecarui pacient in parte si recomandarile aferente, metode de tratament inovatoare”, a declarat Philippe Blanchemaison in cadrul conferintei de presa.

Conform studiilor europene, in present, 70% din populatia Romaniei este afectata de probleme vasculare,  atat femei cat si barbati, in timp ce in celelalte state ale Uniunii Europene procentajul se situateaza intre 30% si 40%.

Text: Irina Chelarescu

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.