Revista care te menține sănătos

Știri

Health and Beauty Expo la Bucuresti, 18 – 21 Noiembrie 2010

15 noiembrie 2010
Share

In perioada 18-21 noiembrie 2010 se va desfasura, la Sala Palatului, Health and Beauty Expo, eveniment dedicat sanatatii si frumusetii. Cu acesta ocazie, timp de 4 zile, publicul va avea ocazia sa vada, testeze si sa cumpere ultimele produse din domeniul sanatatii si al frumusetii, sa participe la conferinte si sa se bucure de manifestarile artistice.

Evenimentul este dedicat sanatatii si frumusetii si are ca scop principal alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza “Fa din santatea ta, Frumusetea ta”.

Evenimentul va cuprinde partea de expozitie, workshop-uri si conferinte pe teme de sanatate si frumusete, demonstratii ale profesionistilor din domeniu, prezentari de moda, lansari de produse precum si manifestari artistice. Toate acestea intr-un cadru relaxat si profesional.

Vizitatorii expozitiei vor afla, printre altele, despre cele mai noi trenduri in materie de produse de infrumusetare, cosmetica, ingrijirea parului, igiena personala, medicina alopata, medicina traditionala, medicina alternativa, terapiii naturiste, nutritie, gimnastica si nu numai.

Health and Beauty este o expozitie mixta compusa din companii de nivel national si international, cu participarea personalului specializat din domenile aferente. Evenimentul este ideal pentru expozanti sa stabileasca contacte importante, sa incheie parteneriate, sa faca schimb de informatii si sa invete ultimele noutati despre estestica, cosmetice, medicina alternativa si alopata, sanatate si nutritie, centre medicale, centre de slabit si nu numai.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.