Revista care te menține sănătos

Știri

Probioticele in tratamentul cu antibiotice

9 noiembrie 2010
Share

Tratamentele cu antibiotice dincolo de beneficiile pe care le aduc produc dezechilibre grave asupra florei intestinale, strat natural de bacterii benefice pentru organism ce are rol in functionarea tubului digestiv si in pastrarea imunitatii organismului. Pentru prevenirea aparitiei efectelor adverse de acest tip se recomanda administrarea antibioticelor impreuna cu probioticele.

Biotics este un produs probiotic care contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai frecvent intalnite in flora intestinala sanatoasa si se prezinta atat sub forma de capsule adresate adultilor – Biotics, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii – Biotics Baby.

Dupa un tratament cu antibiotice timp de 5-10 zile, flora intestinala se reface intr-un interval indelungat, putand determina tulburari digestive. Probioticele sunt culturi vii de microorganisme, din anumite specii care traiesc in mod natural in colon si care sunt folosite in industria farmaceutica.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.