Revista care te menține sănătos

Știri

Descopera Femeia Activia cu Danone

8 octombrie 2010
Share

Danone Romania a lansat in aceasta toamna campania “Descopera Femeia Activia”. Programul are la baza ideea ca ne putem modifica viata si ne putem simti bine in pielea noastra alegand sa facem mici schimbari pe care sa le urmam zi de zi.

“Prin Campania Descopera Femeia Activia ne dorim sa incurajam femeile din Romania sa adopte un stil de viata mai sanatos.

De aceea, am gandit campania ca un proiect 360°, ce include un show TV, o campanie pe internet – atat pe pagina proprie, cat si pe site-urile Danone si Activia si, desigur, suntem prezenti pe Facebook, toate aceste activitati fiind insotite de o campanie de PR si BTL. In paralel, vom desfasura propria campanie interna “Descopera Femeia Activia” pentru colegele noastre.”, declara Anca Stroe, Brand Marketing Manager Danone Romania.

 

 

Juriul campaniei care va participa la desemnarea castigatoarei este format din Marius Nedelcu, coach lifestyle si fitness si Serban Gologan, medic specialist gastroenterolog.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.