Revista care te menține sănătos

Știri

Toamna aceasta, Bionect Silverspray devine prietenul tau si al familiei tale

5 octombrie 2010
Share

Compania farmaceutica CSC-Angelini, parte a grupului Angelini, impreuna cu Agency: Wiz au lansat pe piata romaneasca de produse farmaceutice Bionect Silverspray. Un adevarat scut antimicrobian, noul produs actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii microorganismelor, pastrand un mediu hidratat in jurul ranilor, favorizand vindecarea si regenerarea pielii.

 

Campania de lansare a debutat pe 15 septembrie in Bucuresti, iar in perioada 18 septembrie-10 octombrie, Scuti, ambasadorul Bionect Silverspray, poate fi vazut in fiecare weekend, in cele mai mari  parcuri din Bucuresti. Scuti va promova un mod de joaca distractiv si echilibrat, care ii va menţine pe copii in forma dar, in acelasi timp, departe de complicaţiile care pot aparea odata cu micile rani accidentale.

„Am creat o campanie integrata care, odata cu lansarea propriu-zisa a produsului Bionect Silverspray, sa aduca multe informatii utile parintilor si copiilor. Pentru ei, am creat un personaj cu totul special, pe viteazul Scuti care, impreuna cu povestile lui savuroase, va insoti produsul pretutindeni si va aduce bucurie tuturor celor care vor dori sa il cunoasca. Scuti este Ambasadorul Bionect Silverspray, iar surprizele acestuia nu vor intarzia sa apara in parcurile de joaca ale copiilor”, spune Lorena Manolica, General Manager Agency:Wiz.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.